Personal coaching      Destinare

                           samen werken aan zelfredzaamheid
        Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek 

                        06-28183768

Personal coaching


Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt. Jij hebt uiteindelijk de meeste invloed op jezelf. Om te leren en te groeien heb je ruimte nodig om fouten te maken. Groeien kan op verschillende vlakken. Op persoonlijk vlak bijvoorbeeld door te leren efficiënter om te gaan met lastige situaties in de privé sfeer of te leren dat je op basis van je eigen ambities en sterke eigenschappen keuzes kunt maken.

Ook op zakelijk vlak geeft coaching je een boost, bijvoorbeeld wanneer je taakvolwassenheid binnen de kaders van je functie wilt vergroten of wanneer je leiderschapvaardigheden wilt ontwikkelen. 


De toegevoegde waarde van coaching heeft zich op deze vlakken al ruim bewezen. Op basis van veiligheid en vertrouwen leer je je sterke kanten optimaal te benutten, dus sneller en effectiever je doel bereiken. Je komt in feite nét dat stapje verder. Beweging is in je leven een centraal thema. Je werk en je leven geef je steeds vorm vanuit de vraag : Waar loop ik warm voor? Wat geeft me energie? Hoe neem ik het heft in eigen handen? Je maakt je eigen leven, ondanks of dankzij alles wat er zich in je leven voordoet. Het vinden van de rode draad in je leven zegt veel over je drijfveren, je kwaliteiten en je verlangens. Je levensloop, je eigen levensverhaal is dan ook meestal het startpunt van een begeleidingstraject met als belangrijkste vragen:                                                                   

Doe ik nog wat ik wil?, Wil ik nog wat ik doe?, Wat brengt mij in beweging?