Re-integratie coaching      Destinare

                           samen werken aan zelfredzaamheid
        Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek 

                        06-28183768

Re-integratie coaching


Deze begeleiding is gericht op mensen die na langdurige werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of ziekte weer terug willen keren op de arbeidsmarkt. Re-intergratie betekent letterlijk "weer laten functioneren".


Re-integratie begeleiding is een vorm van begeleiding die erop gericht is je wensen en mogelijkheden voor deelname aan het maatschappelijk leven inzichtelijk én uitvoerbaar te maken. In de begeleiding gaan we op zoek naar wat je wezenlijk drijft in je leven, waar je warm voor loopt en wat je energie geeft. Hieruit trekken we conclusies voor het nu en voor de toekomst.

Je eigen ervaringen en gebeurtenissen in je leven op het gebied van werk, opleiding, vrije tijd en privé-leven leveren het materiaal voor de vragen:  Wie ben iik?, Wat wil ik?, Wat kan ik?


Inzicht en reflectie zijn onmisbare ingrediënten om te komen tot een voor jou succesvol traject. Door inzicht te verkrijgen in jezelf en je mogelijkheden kun je komen tot persoonlijke en professionele groei.


Gedurende het traject ondersteun ik je bij het terugkeren naar je huidige werkplek,  zoeken naar ander werk, het schrijven van sollicitatie brieven en het voeren van sollicitatie gesprekken. Wanneer je eenmaal aan het werk bent begeleid ik je in de beginfase van je nieuwe werksituatie.